Sponsorointi

 

Pesä Ysit

Hanna Järvi, Pesä Ysit

“Olen toisen kauden Ysiläinen ja ponnistanut pesismaailmaan Helsingistä. Juniorina pelasin Helsingin Puna-Mustissa ja viimeisellä Nuorten Superpesiskaudella olin kurkottelemassa SM-mitalia Helsingin Roihun väreissä. Sieltä tie vei Vihtiin ja 2016 syksyllä tänne Karjalaan, Ysien riveihin. Yseihin oli älyttömän helppo tulla ja oli myös helppo päätös jatkaa Yseissä. Täällä on kotoisa ja tiivis henki sekä hyvä tekemisen meininki. Omana isona tavoitteena tällä kaudella on fysiikan parantaminen. Meidän treenit potkii ahkerasti vauhtia kehittymiseen, kun valmennukseen panostetaan ihan tosissaan. On kiitollinen olo, että saa keskittyä puhtaasti urheiluun ja omaan tekemiseen, kun taustat on hyvin hoidossa ja yhteistyökumppanit tukee meidän tekemistä.”

Hanna Järvi

 

“Seuran kannalta on aina erittäin tärkeää ja hienoa, että on kumppaneita mukana toiminnassa. Muottityö Jukasen
tapauksessa kumppanuus on vielä vähän jotain enemmän. Puolin ja toisin aito kiinnostus myös toisten tekemisestä
takaavat urheiluhenkisten tahojen jatkuvasta kohtaamisesta mielenkiintoisen, rakentavan ja miellyttävän antoisan.”

Ville Lantta
Pesä Ysit ry
toiminnanjohtaja

Pesä Ysien kotisivuille pääset tästä.

 

Maiju Luokkala, Lemin Eskot

 

Maiju Luokkala, Lemin Eskot

”Olen parikymppinen Lemin Eskojen ampumahiihtäjä ja kotoisin Lappeenrannasta. Oma urheilutaustani on monipuolinen, mutta omaksi lajiksi muotoutui ampumahiihto, kun huomasin sen sujuvan hyvin. Ampumahiihtoharjoittelua on takana lähes seitsemän vuotta johon on kuulunut myös leirejä Suomen ampumahiihtoliiton ryhmissä. Minulla on nuorten sarjoista useita suomenmestaruusmitaleita ja paras sijoitukseni nuorten maailmanmestaruuskilpailuissa on 19. Viime kaudella kärsin paljon sairasteluista ja tämän sekä tulevan kauden suurimpana tavoitteena on palaaminen omalle hyvälle tasolle, joka myös mahdollistaa hyvät tulokset.

Yhteistyö Muottityö Jukanen Oy:n kanssa mahdollistaa sen, että voin panostaa urheiluun täysillä. Yrityksen tuki mahdollistaa leirit hyvissä olosuhteissa, sekä kilpailukykyisten huippuvarusteiden hankinnan. Tuki on erityisen tärkeää siirryttäessä nuorten sarjoista aikuisiin, joka minullakin on edessä tämän kauden jälkeen.”

Maiju Luokkala

Lemin Eskojen kotisivuille pääset tästä.

 

 

 

 

NST Lappeenranta

Anna-Sofia Lassila, NST Naiset

”NST on ollut minun seurani alusta alkaen ja palo lajiin lähtikin ala-asteaikoina NST:n järjestämästä salibandykerhosta. Pelikausia on takana useampi ja tänä kautena pelaajistoltaan lähes täysin uudistunut joukkueemme tekee tosissaan töitä – mutta pilke silmäkulmassa. Rivissä seisoo loistavia persoonia ja hienoa potentiaalia. Olen iloinen, että saan olla osana tätä kasvu- ja kehitysprojektia, joka näyttää ottaneen oikean suunnan.

NST:lle ominaista ja onnekasta on ollut ”sinistä sydäntä” sykkivät, loistavat tausta-ja tukijoukkomme jo vuosien ajan. Paikalliset yhteistyökumppanit ovat merkittävässä asemassa vauhdittamassa nuoren ja nälkäisen joukkueen etenemistä.”

Anna-Sofia Lassila

 

”Urheilija tuntee intohimoa ja sitoutuneisuutta lajiinsa. Onnistumiset lisäävät innostusta ja rohkeutta omaan tekemiseen. Yhteistyökumppanimme Muottityö Jukanen Oy haluaa paikallisena toimijana olla mukana toteuttamassa NST:n pelaajien unelmia. Yrittäjyys ja urheilun harrastaminen vaativat samanlaista vahvaa itseluottamusta. Palasten loksahdettua kohdalleen pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen yhteistyö hyödyntää molempia osapuolia. Olemme iloisia että Muottityö Jukanen Oy on mukanamme luomassa parhaat mahdollisuudet salibandyn harrastajille.”

Titta Valtonen
Puheenjohtaja / NST Lappeenranta ry

NST:n kotisivuille pääset tästä.

 

Kopa Juniorit

Kopa Juniorit

”Kopa-juniorit D2 on Lemiläinen salibandyjoukkue, jossa pelaa 2005- syntyneitä paikallisia poikia. Joukkueella on jo pitkä yhteinen taival takana. Kokoonpano on vuosien varrella hieman vaihdellut, mutta suuri osa pojista on pelannut yhdessä jo viisivuotiaasta lähtien. Joukkueen taival on ollut nousujohteinen, josta toistaiseksi hienoimpana saavutuksena 2017 keväällä saavutettu aluesarjan hopea. Joukkue harjoittelee ja pelaa Lemiläisellä periksiantamattomuudella ja vahvalla uskolla omaan tekemiseen. Pärjätäkseen pienenä seurana suurten joukossa, joukkue tarvitsee ulkopuolista tukea ja kannustusta, ja varsinkin paikallisten tuki on tärkeää. Muottityö Jukanen Oy, paikallisena yrityksenä on joukkueen tukena mahdollistamassa, sekä toteuttamassa näiden nuorten urheilijoiden tulevaisuuden haaveita.”

Vastuuvalmentaja:
Marko Louhelainen